Σταυρόπουλος: «Ολοι μαζί ενωμένοι»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Ολοι μαζί ενωμένοι»

bet365

Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα και στάθηκε στην παρουσία του «κάπτεν» Κόρμπου
Το «σύνθημα» για δουλειά και ανασυγκρότηση, έδωσε ο Σταυρόπουλος μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος στο Ηράκλειο. «Μέσα από τις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι ομάδες. Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την εμφάνιση. Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη, σαν οικογένεια. Κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε για να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε», είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός στη NOVA.
Και μετά αναφέρθηκε στον κόσμο και την κίνηση των «κυανέρυθρων», που μίλησαν μεταξύ τους ύστερα από την αναμέτρηση. «Ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας και η αλήθεια είναι πως είναι ένας μεγάλος παράγοντας για εμας, γιατί μας βοηθάει και προχωράμε. Είναι οικογένεια για εμάς ο κόσμος μας. Ο Παναγιώτης (Κόρμπος) δείχνει την ηγετικότητα του σαν αρχηγός της ομάδας και δείχνει πως πρέπει να συνεχίσουμε, όλοι μαζί ενωμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα