Μουνάφο: «Εχουμε δεχτεί πολλά γκολ»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Εχουμε δεχτεί πολλά γκολ»

bet365

Ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο γεγονός πως οι Αρκάδες δεν κρατούν το μηδέν παθητικό
Ακόμη μία ήττα γνώρισε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Μουνάφο στάθηκε στο γεγονός πως οι Αρκάδες δεν κρατούν το μηδέν. «Σίγουρα νομίζουμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά από το αξίζεις μέχρι να το πάρεις... είναι μακριά. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη που με τις μεγάλες ομάδες τα πληρώνεις ακριβά. Έχουμε λίγους βαθμούς, αλλά νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι θα μπορουσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Καλύτερα είναι να μην είσαι ευχαριστημένος όταν δεν παίρνεις βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, γιατί δεχόμαστε γκολ και μετά κυνηγάμε το σκορ. Έχω παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το πρώτάθλημα και ξέρω πως είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν. Εμείς έχουμε δεχτεί πολλά γκολ», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα