Μαρτίνς: «Η ομάδα πάντα παλεύει, αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Μαρτίνς: «Η ομάδα πάντα παλεύει, αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι εξήγησε πως ο Ολυμπιακός δεν περνάει μία τόσο καλή φάση είναι ένα σύνολο που πάντα παλεύει και αποδεικνύει το τι μπορεί να κάνει σε δύσκολες έδρες.
Ο Πορτογάλος είπε στη NOVA για:
Το παιχνίδι με τον Άρη και τους Αβραάμ - Τοροσίδη: Η ομάδα έχει δείξει πως παλεύει. Παρότι σήμερα δεν ήμασταν σε τόσο καλή στιγμή αποδείξαμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με ποιοτικό αντίπαλο πήραμε το αποτέλεσμα. Καμία κούραση δεν υπάρχει. Ο Αβραάμ πάντα αποδεικνύει πως είναι παρών. Πάντα είναι παρών και ο Τόρο πάντα σταθερός και πρόθυμος να βοηθήσει.
Πιο αναλυτικά: «Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι αξίζει πολλά. Αν και δεν είμαστε σε μια καλή στιγμή για την ομάδα, μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η ομάδα συνεχίζει να παλεύει και να δουλεύει. Σήμερα, σε ένα δύσκολο γήπεδο & σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, δείξαμε ότι μπορούμε να παίρνουμε δύσκολα αποτελέσματα, βασιζόμενοι στους παίκτες μας. Δεν υπάρχει καμία κούραση. Πρόκειται για μια όχι καλή στιγμή και όχι για κούραση. Ο Αβραάμ είναι πάντα εδώ για την ομάδα. Δεν έχει παίξει ουσιαστικά από το ματς με την Πλζεν όμως είναι πάντα εδώ. Και ο Τοροδίσης, είναι πάντα σταθερός και έτοιμος για να βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα