Βόλος - Ατρόμητος 2-3: Ο Μπέος τίμησε τον Ούμπιδες (pics)

Gazzetta team
Βόλος - Ατρόμητος 2-3: Ο Μπέος τίμησε τον Ούμπιδες (pics)

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος πριν το παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο, τίμησε τον Χαβιέ Ούμπιδες για την προσφορά του στο Βολιότικο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στο ελληνικό, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη πως στην πρώτη προπόνηση του «Ούμπι» στον Ολυμπιακό Βόλου, κάποιοι τον είχαν ρωτήσει που βρήκε αυτό το... γατάκι!

Την τιμητική του είχε ο Χαβιέ Ούμπιδες στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Βόλο. Ο αρχηγός των Περιστεριωτών, επέστρεψε στην πόλη για την οποία ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα κι εκεί τιμήθηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος, τον τίμησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Βόλου με τον Ατρόμητο, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της πόλης, αλλά και της Ελλάδας. Μάλιστα, στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βόλου, σε δηλώσεις του στη Nova, αποκάλυψε πως κάποιοι στην πρώτη προπόνηση του Αργεντινού με τον Ολυμπιακό Βόλου τον είχαν ρωτήσει που βρήκε αυτό το... γατάκι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Κάποιοι όταν είχα φέρει τον Ούμπιδες, στην πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό Βόλου το 2009, μου έλεγαν όλοι "που το βρήκες αυτό το... γατάκι;". Η απάντηση έρχεται σήμερα! Παράδειγμα προς μίμηση και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα