Κρέσπο: «Να βελτιωθούμε... »

Κρέσπο: «Να βελτιωθούμε... »

Gazzetta team
Κρέσπο: «Να βελτιωθούμε... »

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε σήμερα ξανά γκολ
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μεν στην Τρίπολη, αλλά πάλι δέχθηκε γκολ. Ο Κρέσπο μετά το ματς στάθηκε και σε αυτό το στοιχείο. «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν συμπαγείς και δεν δεχθήκαμε φάση. Ήταν σαν να κάναμε ένα... δώρο στον Αστέρα, όταν σκόραρε αυτό το γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορείς να χάνεις τον παίκτη σου στο man to man. Δεχθήκαμε το γκολ... Είναι ένα ατομικό μαρκάρισμα, μπορεί να γίνει το λάθος και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε», είπε αρχικά ο έμπειρος στόπερ στη NOVA.
Και συνέχισε. «Από την αρχή καταλαβαίναμε τι θέλει ο προπονητής, είμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά η ομάδα καταλαβαίνει τον προπονητή και κάθε ημέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα