Φερέιρα: «Να αλλάξουμε το πρόβλημα στις στατικές φάσεις»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Να αλλάξουμε το πρόβλημα στις στατικές φάσεις»

bet365

Στο πρόβλημα της ομάδας του στις στατικές φάσεις στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση και τη νίκη μας σήμερα, αλλά και στους οπαδούς μας που βρέθηκαν και σήμερα εδώ και μας ακολούθησαν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Επίσης ο Αστέρας Τρίπολης αδικείται πάρα πολύ από τα αποτελέσματα. Σκέφτεται πάρα πολύ ωραία για το ποδόσφαιρο και ο προπονητής της ομάδας αξίζει μία ευκαιρία παραπάνω για να φανεί και η δική του δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και μετά και εμείς πρέπει να αλλάξουμε κι άλλα πράγματα. Είδαμε και πάλι το πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Είτε με ζώνη, είτε με μαν του μαν. Θα αλλάξουμε πολλά και μέσα στην διακοπή που θα έχουν περισσότερες προπονήσεις.

Στα θετικά, φτιάξαμε φάσεις, κάναμε το 0-1 και όταν κάναμε το 0-2, δείξαμε ότι θέλαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα των δύο γκολ. Μετά την μείωση του σκορ και πάλι θέλαμε να πάρουμε αέρα δύο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι μείναμε στο 1-2».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα