Ολυμπιακός: Επανήλθε για Κωστή και είναι κοντά στο deal

Ολυμπιακός: Επανήλθε για Κωστή και είναι κοντά στο deal

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επανήλθε για Κωστή και είναι κοντά στο deal

bet365

Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε το come back στην υπόθεση του νεαρού Ιωάννη Κωστή και υπάρχει πλέον πιθανότητα για deal ακόμα και μες στην προσεχή εβδομάδα.
Πρόκειται για την μεταγραφική περίπτωση του 19χρονου αμυντικού μέσου της Νέας Σαλαμίνας στον Ολυμπιακό. Μία υπόθεση που το καλοκαίρι έδειξε πως θα είχε happy end αλλά τελικά οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν.
Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Μεγαλόνησο, ο Ολυμπιακός προσφέρει στη Νέα Σαλαμίνα ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Επίσης στην συμφωνία να υπάρχει ρήτρα που λέει πως αν ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα τότε πέραν από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι ερυθρόλευκοι είναι πιο κοντά από ποτέ για να κάνουν δικό τους τον Κωστή. Είναι δε πιθανόν ακόμα και μέσα στη ερχόμενη βδομάδα να έρθει στην Αθήνα ο νεαρός άσος για να επισημοποιήσει το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα