Βαθμολογία Super League 1: Μόνη πρώτη η Ξάνθη

Gazzetta team
Βαθμολογία Super League 1: Μόνη πρώτη η Ξάνθη

bet365

Το διπλό της Ξάνθης στη Ριζούπολη επί του Παναθηναϊκού, την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1 μέχρι και τα παιχνίδια της Κυριακής.

Απίθανα έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Ξάνθη, με την ομάδα της Θράκης να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Super League μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού! Οι Ξανθιώτες, περιμένουν τα παιχνίδια της Κυριακής και στη χειρότερη θα είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πάλι!

Από την άλλη το 0-0 της ΆΕΚ με την ΑΕΛ δεν έκανε σε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες πολύ πιθανό την Κυριακή να βρεθούν χαμηλότερα στη βαθμολογία, με την Ένωση αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση και την ΑΕΛ μόνη στην έβδομη θέση.

Η βαθμολογία:

1. Ξάνθη 15

2. Ολυμπιακός 13

3. ΠΑΟΚ 11

- ΑΕΚ 11

5. ΟΦΗ 10

6. Βόλος 9

7. ΑΕΛ 8

8. Άρης 5

- Ατρόμητος 5

- Παναθηναϊκός 5

11. Αστέρας Τρίπολης 3

- Λαμία 3

13. Παναιτωλικός 0

14. Πανιώνιος -2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα