Βόλος - Ατρόμητος 2-3 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Βόλος - Ατρόμητος 2-3 (vid)

bet365

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στον Βόλο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, έκανε την ολική ανατροπή και με το 3-2 πέτυχε την 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα!

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, που υποχρέωσε τον Βόλο στην πρώτη του εντός έδρας ήττα και στην δεύτερη σερί τριάρα καθώς τον κέρδισε 2-3 σε ένα... τρελό παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 36'!

Τα δύο τέρματα του Τόρες, με το δεύτερο να είναι εκπληκτικό, δεν ήταν αρκετά, καθώς με τα πρώτα γκολ των Ανδρούτσου, Γιακουμάκη και αυτό του Μανούσου από τα 11 βήματα, ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που τον έφερε στην 7η θέση μαζί με την ΑΕΛ.

Έτσι έπαιξαν

Ο Χουάν Φεράντο παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γκαραβέλης ήταν στο τέρμα, έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Λυράτζη, Δημόπουλο, Μπασόνγκ, Φερράρι. Στα χαφ βρέθηκαν οι Τσοκάνης, Ατιγιάτ, με τον Τόρες δεξί εξτρέμ, τον Μουνίθ αριστερό και τον Μπαλιγιάννη σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μάντζης.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος παρατάχθηκε επίσης με 4-3-3. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε και πάλι τον Μανδά στην εστία, ο οποίος είχε μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά του Κιβρακίδη, Γούτα, Ρισβάνη, Κατράνη. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μπαένα με τον Χαρίση και τον Ανδρούτσο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξί εξτρέμ ο Μανούσος, αριστερό ο Ρόσα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γιακουμάκης στην παρθενική του παρουσία στη βασική εντεκάδα των Περιστεριωτών.

One... Torres show!

Απίθανο ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Βόλο ο οποίος με τον Τόρες να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε άμεσα κι έφτασε εύκολα στο 2-0! Πρώτα στο 7', ο Αργεντινός βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή και δίχως δεύτερη σκέψη σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μανδά που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να σώσει...

Ο Ατρόμητος, παρέμενε εξαφανισμένος από το γήπεδο και δεν έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε. Ο Βόλος έδωσε την μπάλα στους γηπεδούχους και αναζητούσε κάποια αντεπίθεση, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να μην μπορεί να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 29', οι Βολιότες... προειδοποίησαν με τον Μάντζη να αστοχεί με προβολή από κοντά, λίγο πριν ο Τόρες βάλει ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής Super League 1. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, στο 36' πήρε την μπάλα πίσω από την σέντρα, πέρασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τους Κατράνη, Μπαένα, Γούτα και Ρισβάνη, για να πλασάρει εύστοχα τον Μανδά κάνοντας το 2-0. Ένα σκορ το οποίο αν μη τι άλλο έδινε ασφάλεια στον Βόλο από νωρίς στο ματς...

2-2 από το πουθενά και με VAR!

Ο Ατρόμητος, όμως, που παρέμενε... εξαφανισμένος από το γήπεδο κατάφερε χάρη σε μια ατομική ενέργεια του Ανδρούτσου να μπει άμεσα και πάλι στο ματς. Ο Γιακουμάκης στο 39', πέρασε στον Έλληνα επιτελικό μέσο ο οποίος με ωραία ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε κάνοντας το 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα μετά από μια εκτέλεση κόρνερ ο Γούτας βρέθηκε στο έδαφος, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ρέφερι στην εξέλιξή του να το σταματά καθώς ειδοποιήθηκε να δει το VAR. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Δημόπουλος είχε πάρει... αγκαλιά τον Γούτα και τον είχε ρίξει στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Γκορτζίλας να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας στο φινάλε του πρώτου μέρους για τον Ατρόμητο σε 2-2.

Μια ισοφάριση που πραγματικά ήρθε από το πουθενά για τον κακό Ατρόμητο, ο οποίος μπορούμε να πούμε πως... έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου!

Μία φάση, 2-3 και... καλό απόγευμα!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακριβώς το αντίθετο από το πρώτο. Χωρίς ρυθμό, χωρίς πολλά γκολ και με τον Ατρόμητο να ελέγχει τον ρυθμό και να τον φέρνει εκεί που ήθελε. Μια φάση ήταν αρκετή για να κρίνει τελικά την αναμέτρηση.

Οι Περιστεριώτες, που από το πουθενά έκαναν το 2-0, 2-2, με τον ίδιο τρόπο ολοκλήρωσαν και την ανατροπή τους παίρνοντας το τρίποντο στον Βόλο. Μια φάση ήταν αρκετή για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία έφτασε στο 2-3 στο 63' όταν ο Ρόσα πέρασε στον Γιακουμάκη, κι αυτός από κοντά πλάσαρε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Από το γκολ και μετά δεν είχαμε την παραμικρή φάση από κάποια ομάδα! Ο Ατρόμητος έλεγξε τον ρυθμό, είχε το ματς εκεί που ήθελε δεν απειλήθηκε στιγμή, δεν απείλησε ούτε αυτός, πήρε ένα ανέλπιστο όπως φαινόταν μέχρι το 36' τρίποντο και γυρνάει στο Περιστέρι με την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

MVP: Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός στο πρώτο του παιχνίδι στην βασική εντεκάδα σκόραρε και είναι εκείνος που στην ουσία έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο, σημειώνοντας το 2-3 στον Βόλο. Για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως έχει καλά στοιχεία και πως μέρα με τη μέρα θα αρχίζει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα του και μια έξτρα λύση στην επίθεση στον Γιάννη Αναστασίου.

Αδύναμος Κρίκος: Μπαμσόνγκ. Ο αμυντικός του Βόλου είναι ο ποδοσφαιριστής που χάνει τον Γιακουμάκη στη φάση του 2-3. Γενικά με το σκορ στο 2-0, ο Βόλος έπρεπε να δείξει πιο σοβαρό πρόσωπο στην άμυνα και ο αμυντικός της ομάδας δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα.

Στο ύψος του: Τόρες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ήταν ο MVP της αναμέτρησης, εφόσον ο Βόλος κρατούσε αυτό το 2-0 που είχε στο 36'. Έκανε το καλύτερό του ματς στην Ελλάδα, σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα και είχε πάρει την ομάδα του από το... χεράκι μέχρι να έρθει το μπλακ άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε κι εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους.

Η γκάφα: Την χρεώνεται ο Δημόπουλος, που έμεινε στο παιχνίδι αν και τραυματίας για να βοηθήσει την ομάδα του σε κόρνερ κι υπέπεσε στο πέναλτι που έφερε την ισοφάριση για τον Ατρόμητο.

Το στραγάλι: Ο διαιτητής Γκορτζίλας είχε ένα καλό κι εύκολο παιχνίδι. Σωστά έχει δώσει το πέναλτι πάνω στον Γούτα με την βοήθεια του VAR, αφού πρώτα δεν είδε την παράβαση στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Πέρα απ' αυτής της φάσης δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη κι έκανε σε γενικές γραμμές μια καλή διαιτησία.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Ο Ατρόμητος έφτασε τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα κι ανέβηκε αρκετά στη βαθμολογία. Σε ένα παιχνίδι που για 36 λεπτά είναι... αλλού και πάλι, καταφέρνει να γυρίσει από το 2-0 και να πάρει και το τρίποντο! Σίγουρα θα πάει με καλή ψυχολογία στην διακοπή, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεδομένα έχει και πάλι πολλά να πει με τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη ο Βόλος έχασε ένα δικό του παιχνίδι! Έχοντας προβάδισμα δύο γκολ στο 36', κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια ισόπαλος! Πρέπει να δει τι έφταιξε και να επιστρέψει στις νίκες, μιας κι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τρίτη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λυράτζης, Δημόπουλος (45+1' Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Ατιγιάτ (58' Γέντρισεκ), Τόρες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (66' Μυστακίδης), Μάντζης

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ρόσα (66' Ουγκράι), Γιακουμάκης (86' Ενσικουλού), Μανούσος (73' Γκάλο)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα