Φασίδης: «Άξιζε το γκολ ο Παναθηναϊκός, ήμασταν τυχεροί»

Gazzetta team
Φασίδης: «Άξιζε το γκολ ο Παναθηναϊκός, ήμασταν τυχεροί»

bet365

Ο Βασίλης Φασίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε να σημειώσει ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και πως η ομάδα του ήταν τυχερή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Άξιζε να βάλει γκολ ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας και φεύγουμε με την νίκη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι πως έχουμε κάνει πέντε νίκες και ο κόσμος μονάχα καλά λόγια έχει να πει για την ομάδα μας.

Είχαμε τύχη αλλά δεν αναιρεί το γεγονός πως πήραμε την νίκη, δουλέψαμε σωστά, χρειάζεται και τύχη να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Έχει προβλήματα αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Διορθώσαμε τα πράγματα στην επανάληψη και πήραμε την νίκη. Είναι χαρά μας που έχουμε τον Εντουάρντο μαζί μας, έχουμε καλούς επιθετικούς στην ομάδα.

«'Φέτος δουλεύουμε καλύτερα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αναλύουμε τον αντίπαλο και κοιτάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίκτες αλλά τους κλείσαμε σωστά και τα καταφέραμε»'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα