Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1: Οι δύο φάσεις που «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1: Οι δύο φάσεις που «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Δώνης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, θεωρούν πως η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με αφορμή το γκολ του Παναθηναϊκού που δεν μέτρησε κι αυτό των φιλοξενούμενων που έκρινε και την αναμέτρηση.

Έντονα παράπονα από την διαιτησία και κυρίως από τον διαιτητή VAR, Σκουλά, έχουν στον Παναθηναϊκό. Τα παράπονα αυτά εκφράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο δια στόματος Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για διαμόρφωση αποτελέσματος.

Το «τριφύλλι»... φωνάζει για το γκολ του Ζαχίντ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ και στη συνέχεια το VAR και ο Σκουλάς συμφώνησαν με την υπόδειξη, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θεωρούν πως έχει γίνει λάθος. Το ίδιο θεωρούν και για το γκολ του Φοσέ που έκρινε την αναμέτρηση, καθώς ο Στούρτζεον λένε πως είναι σε αντικανονική θέση, με τον δεύτερο βοηθό να υποδεικνύει την παράβαση, αλλά τον Σκουλά από το VAR να λέει πως το γκολ μετράει και να... στέλνει τον Κομίνη στη σέντρα.

Δείτε τις δύο φάσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα