Η αποστολή του Άρη και το πλάνο του Τερζή για Ολυμπιακό

Η αποστολή του Άρη και το πλάνο του Τερζή για Ολυμπιακό

Η αποστολή του Άρη και το πλάνο του Τερζή για Ολυμπιακό

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (6/10,19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το πλάνο του Τόλη Τερζή περιλαμβάνει την επιστροφή του Λούκας Σάσα στην 11αδα.

Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Άρη σε σχέση με την 11αδα που ξεκίνησε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η απουσία του Βραζιλιάνου μέσου έπαιξε εξάλλου ρόλο στην κακή ανασταλτική λειτουργία των «κίτρινων» στην ήττα από τη θεσσαλική ομάδα. Στις σκέψεις του Τερζή ήταν και η αλλαγή στην τετράδα της άμυνας, το πιθανότερο είναι όμως να επιμείνει στους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ και Κόρχουτ. Ο Ματίγια θα είναι το δεύτερο αμυντικό χαφ, όπως θα διατηρηθεί και η τριάδα (σ. σ. Φετφατζίδης, Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα) πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι «Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα