Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1: Αγνοείται ο άσος από το 2015!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1: Αγνοείται ο άσος από το 2015!

bet365

Τρομερή παράδοση έχει δημιουργήσει η Ξάνθη στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, καθώς αγνοεί την ήττα από τον Απρίλιο του 2015!

Ο Παναθηναϊκός έχει... ξεχάσει πως είναι να νικά την Ξάνθη εντός έδρας! Οι «πράσινοι», ηττήθηκαν για ακόμα μια φορά στην Αθήνα από την Ξανθιώτικη ομάδα κι έτσι αγνοούν τη νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2015!

Τέσσερα χρόνια πριν είναι το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων όπου είχαμε άσο! Πιο συγκεκριμένα, ήταν στις 25 Απριλίου του 2015, όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 2-0 της Ξάνθης. Από τότε σε τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις με τους Ξανθιώτες, το «τριφύλλι» μετρά τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία!

Τον Φλεβάρη του 2016 είχε ηττηθεί 0-1, τον Οκτώβρη του ίδιου έτους με 1-2, τον Μάιο του 2018 επίσης με 1-2, ενώ η τέταρτη ήττα σε αυτά τα χρόνια ήρθε την Κυριακή στη Ριζούπολη με 0-1. Ο μόνος βαθμός που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από το 2015 στα εντός έδρας του παιχνίδια με την Ξάνθη ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα