ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στα Τέμπη για τα έξι «αετόπουλα»! (pics)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στα Τέμπη για τα έξι «αετόπουλα»! (pics)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» στα Τέμπη για τα έξι «αετόπουλα»! (pics)

bet365

H υπόσχεση του Ιβάν Σαββίδη έγινε πράξη: Οι κούπες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που κατακτήθηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο αφιερώθηκαν στη μνήμη των έξι «αετόπουλων» του ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη στα Τέμπη τις «κούπες» του νταμπλ, που είναι αφιερωμένες στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Είκοσι χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα κανείς δεν τους έχει ξεχάσει. Είναι όλοι εκεί και αποδεικνύεται από την τεράστια συμμετοχή των φίλων του «Δικεφάλου» στο σημερινό μνημόσυνο που τελέστηκε στο Μνημείο των Τεμπών.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατάφερε να δώσει το «παρών», όμως φρόντισε να τιμήσει τη μνήμη των έξι «αετόπουλων» με στεφάνι που κατατέθηκε στο Μνημείο μαζί με δεκάδες άλλα από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ, ανάμεσα τους και αυτό του ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου, ο οποίος έχει πάρει το όνομα «Νάσος Κωνσταντίνου», στη μνήμη του Κύπριου φίλου του Δικεφάλου που έπεσε θύμα χούλιγκαν τον Απρίλιο του 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα