Λούκας Σάσα: «Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

Λούκας Σάσα: «Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

bet365

Ο Λούκας Σάσα εκτίμησε την αξία του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην ανάγκη της νίκης αλλά και στην ποιότητα του αντιπάλου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος επιστρέφει στη δράση έπειτα από την απουσία της περασμένης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας. Μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στην απουσία του στον αγώνα με την ΑΕΛ λέγοντας ότι… «Στη διάρκεια του αγώνα διαπίστωνα το πόσο σημαντική ήταν η απουσία μου. Ήταν πολύ άσχημο το συναίσθημα, ένιωθα νευρικός στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ. Τώρα ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ρωτήθηκε για την τελευταία φάση του αγώνα όπου αρχικά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Άρη, στη συνέχεια όμως ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του. «Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι από πλευράς συναισθημάτων. Προηγηθήκαμε με 2-0, μετά έγινε η τελευταία φάση και γενικώς το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό για μας».

Αναφορικά με τα ατομικά λάθη που έγιναν κόντρα στην ΑΕΛ και πρέπει να αποφευχθούν απέναντι στον Ολυμπιακό, είπε: «Είναι εύκολο να βλέπεις και να κρίνεις τα λάθη όταν παρακολουθείς το παιχνίδι από ψηλά. Αναφέρομαι κυρίως στη χαλάρωση που είχε η ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, δεν θα δείξει οίκτο αν επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Δεν θα συγχωρέσει τα λάθη».

Σχετικά με τη δυναμική του Ολυμπιακού, απάντησε: «Ο κόουτς μας έδωσε πολλές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε τη νίκη και τους βαθμούς και δεν έχει σημασία ούτε η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, ούτε επίσης το ποιος είναι ο αντίπαλος».

Για το αν θα πρέπει να είναι οδηγός τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, απάντησε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον παιχνίδι μας, να αποφύγουμε τα λάθη και ναι… να κάνουμε ό,τι κάναμε απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Προφανώς κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του τακτικές ιδιαιτερότητες, κυρίως απέναντι σ’ έναν δυσκολότερο αντίπαλο αλλά αν κυνηγήσουμε την κάθε μπάλα σαν να είναι η τελευταία, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Βραζιλιάνος ευχήθηκε να μην παίξει ο Γκιγέρμε για τον Ολυμπιακό (με τον οποίον γνωρίζονται αρκετά καλά) και αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του που έχει ξεχωρίσει: «Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Μου αρέσει το πώς λειτουργεί ο Ντιγκινί, πώς κινείται στην επίθεση, πώς βοηθάει στην άμυνα. Συνδυάζει την ποιότητα και την τεχνική με τη δύναμη και το πάθος».

Ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια και απάντησε: «Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το ίδιο μαχητικό πνεύμα, να έχουμε ψυχολογία και να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά διατηρούμε το ίδιο κλίμα στα αποδυτήρια».

Κατέληξε στέλνοντας μήνυμα στους φίλους του Άρη: «Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι τον χρειαζόμαστε, μας κάνει πιο δυνατό. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσουμε και την καρδιά μας για να είναι χαρούμενοι. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Κι εγώ στεναχωρήθηκα για το τελευταίο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα