«Εκλεισε» στον Πανιώνιο ο Μαζουλουξής

Θοδωρής Βασίλης
«Εκλεισε» στον Πανιώνιο ο Μαζουλουξής

bet365

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες συμφώνησαν σε όλα με τον Κυριάκο Μαζουλουξή ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στους «κυανέρυθρους» την επόμενη εβδομάδα και αποτελεί επιλογή του Νίκι Παπαβασιλείου με τον οποίον συνεργάστηκαν την περασμένη σεζόν στον Εργοτέλη.

Ο Μαζουλουξής προέρχεται από τον Αρη με τον οποίο είχε τρεις συμμετοχές στην Γ' Εθνική πριν μετακομίσει στο Βέλγιο και την Λιρς την σεζόν 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη όπου είχε 52 συμμετοχές σε δύο σεζόν που φόρεσε την φανέλα των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα