Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έχει ήδη βάλει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη σεζόν του! (pics)

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έχει ήδη βάλει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη σεζόν του! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έχει ήδη βάλει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη σεζόν του! (pics)

bet365

Ο Πορτογάλος θηριώδης στόπερ έχει ήδη κάνει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ βρέθηκε ξανά σε προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας με τον Φερνάντο Σάντος να τον αποθεώνει!
Ο Πορτογάλος αμυντικός ως γνωστόν έφτασε - μετά το τέρμα του στο ματς του Βελιγραδίου με τον Ερ. Αστέρα - τα 3 γκολ και έγινε ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών που έχει πετύχει τα περισσότερα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε μία σεζόν. Τα υπόλοιπα δύο τα πέτυχε απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το στοιχείο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο είπε πολύ καλά λόγια ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πορτογάλων και πρώην της Εθνικής μας, Φερνάντο Σάντος. Ο 25χρονος άσος - που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας - κάνει φέτος ήδη ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμά του.
Ποτέ άλλοτε στην καριέρα του και δεν έχει βάλει τρία γκολ σε μία σεζόν και προφανώς έχει την προοπτική αλλά και τον χρόνο να βάλει ακόμα περισσότερα πράγματα καθώς η χρονιά είναι ακόμα στο ξεκίνημά της. Ο Σεμέδεο έχει δείξει άλλωστε πως ξέρει να προωθείται καλά και ειδικά σε στατικές φάσεις και να δημιουργεί προβλήματα σε αντίπαλες άμυνες.
Επιπλέον σε σχέση με την Super League 1 ο Σεμέδο έχει καταγράψει 95 λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης, 88 με την Λαμία και 96 με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτά τα λεπτά έχει 3 κεφαλιές, 1 εύστοχο γέμισμα, 5 πάσες, 1 απόκρουση, 8 κλεψίματα, 5 επεμβάσεις, 1 φάουλ υπέρ και 3 φάουλ κατά.
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ
Φέτος: Σε 11 αναμετρήσεις έχει 3 γκολ
'18-'19: Σε 26 ματς είχε 2 γκολ
'17-'18: Σε 5 ματς δεν είχε γκολ ή ασίστ
'16-'17: Σε 31 ματς δεν είχε γκολ ή ασίστ
'15-'16: Σε 35 ματς δεν είχε γκολ ή ασίστ
'14-'15: Σε 16 ματς δεν είχε γκολ ή ασίστ
'13-'14: Σε 24 ματς έβαλε 1 γκολ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΕΜΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ
- 113 παιχνίδια ως στόπερ
- 6 ως αμυντικός χαφ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα