Κάνιας: «Ηθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Κάνιας: «Ηθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κάνιας: «Ηθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Με δηλώσεις του ο Χοσέ Κάνιας αναφέρθηκε στο κεφάλαιο ΠΑΟΚ, για τον λόγο που εν τέλει αποχώρησε απ’ τον «Δικέφαλο» και την παρουσία του στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο «ασπρόμαυρο» παρελθόν του, στον Λουτσέσκου αλλά και τον Ματέο Γκαρσία. Επίσης έστειλε μήνυμα σε...«ασπρόμαυρο» χρώμα στους στου φίλους του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στο Metropolis 95.5:

Για την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα και τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Η Θεσσαλονίκη είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Στο Βελιγράδι είναι πολύ ωραία, με στηρίζουν όλοι, ο κόσμος, οι συμπαίκτες μου, το προσωπικό. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και στοχεύουμε στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ήταν η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, έχω ακόμα το «μικρόβιο». Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πως ήταν όλα στον ΠΑΟΚ, απίστευτος κόσμος, συμπαίκτες και όλοι οι προπονητές. Γράψαμε ιστορία με τον Δικέφαλο, δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Η κόκκινη κάρτα ήρθε σε ένα σημείο που μας βοήθησε να ανέβουμε και άλλο στο γήπεδο. Δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας έχοντας τον έλεγχο της κατοχής. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και την κλήρωση με τον Αγιαξ: «Μίλησα με τους φίλους μου στον ΠΑΟΚ, τον Βαρέλα, τον Κρέσπο. Ήταν πραγματικά άτυχος ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση με τον Αγιαξ, είδα και τους δύο αγώνες αλλά δεν τον βοήθησε η τύχη. Είναι κρίμα να μην βρίσκεται η ομάδα στην Ευρώπη έστω στο Europa League. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει στην συνέχεια αρκεί να δουλέψει λίγο ακόμα για να μπει στους ομίλους του Champions League. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά, αν συνεχίσει όπως πέρσι μπορεί να τα καταφέρει, οι συμπαίκτες μου πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν».

Σχετικά με τον άξονα του ΠΑΟΚ: «Εγώ έπαιζα τρία χρόνια με τους ίδιους παίκτες. Το μυστικό ήταν ο Λουτσέσκου, μας ήξερε σαν παίκτες. Πλέον είναι νέος προπονητής και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τον κάθε παίκτη. Εγώ και ο Σάχοφ είμαστε παρελθόν και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει στο μέλλον».

Στη συνέχεια ο Κάνιας μίλησε για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ.

«Ηθελα να μείνω, μίλησα και εγώ αλλά και ο ατζέντης μου με την ομάδα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έμεινα. Εγώ ήθελα να μείνω στην Θεσσαλονίκη, στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλά μία ομάδα είναι η οικογένεια μου. Το επαναλαμβάνω, ήθελα να μείνω, όπως και ο Λουτσέσκου ήθελε να μείνω. Ο,τι πετύχαμε οφείλεται στα αποδυτήρια και το κλίμα που είχαμε».

Για την σχέση του με τον Ματέο Γκαρσία: «Ο Ματέο είναι ό,τι χρειάζεται ο Ερυθρός Αστέρας. Ήταν ένας παίκτης που ήξερα από τον Αρη και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έλειπαν. Μίλησα και με την διοίκηση για την απόκτηση του».

Ένα μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ: «ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ Κύπελλο, πάμε ΠΑΟΚάρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα