PAOK TV: «Μας ανήκει η κορυφή» (vid)

PAOK TV: «Μας ανήκει η κορυφή» (vid)

PAOK TV: «Μας ανήκει η κορυφή» (vid)

bet365

Oι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο και Δημήτρης Λημνιός, πρωταγωνιστούν στo νέο promo video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου καλούν τον κόσμο, μέσω του PAOK TV, να γίνει «κομμάτι» της ομάδας.

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζει την καμπάνια για το PAOK TV που θα εκμεταλλεύεται την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο… παιχνίδι μπήκαν και οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Χοσέ Κρέσπο, Λέο Μάτος και Δημήτρης Λημνιός, τέσσερις ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που συμμετέχουν στο βίντεο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με θέμα το PAOKTV το οποίο «ανέβηκε» σ’ όλους τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας; στα social media.

Το PAOK TV ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις ελληνικές μεταδόσεις αγώνων. «Μας ανήκει η κορυφή», είναι το μήνυμα της καμπάνιας και μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει μέρος αυτής, δίνοντας το ποσό των 69,99 ευρώ για το ετήσιο πακέτο του PAOKTV που ήρθε για να… μείνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα