Μαρτίνς στους παίκτες: «Σκεφτόμαστε πλέον μόνο τον Άρη, να συνεχίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες: «Σκεφτόμαστε πλέον μόνο τον Άρη, να συνεχίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και την συνέχεια με αντίπαλο τον Άρη.
Ο Ίβηρας κόουτς μίλησε στους παίκτες του για την ήττα στο Βελιγράδι καθώς και για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη. «Από το α' μέρος δεν μπορώ να έχω παράπονο από εσάς. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος όμως μετά την αποβολή επηρεαστήκαμε. Ωστόσο κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται σε τέτοιο επίπεδο ακόμα και όταν ήμασταν με δέκα παίκτες. Θα τα δούμε όλα πιο αναλυτικά και με βίντεο», είπε μεταξύ άλλων αρχικά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέχεια έκανε μνεία και στο ματς με τον Άρη: «Επικεντρωνόμαστε στον στόχο της νίκης στον αγώνα με τον Άρη για να συνεχίσουμε πρώτοι Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε μόνο το πρωτάθλημα. Σκεφόμαστε πλέον μόνο τον Άρη και ότι πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή.
Να έχουμε το μυαλό μας μόνο εκεί. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Ο αντίπαλός μας έχει ποιότητα και είναι δυνατός. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη». Ο Πορτογάλος θα δείξει βίντεο και από το παιχνίδι στο Βελιγράδι ενώ φυσικά θα υπάρξει σχετική ανάλυση και για τον αγώνα με τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα