Μαουρίσιο: «Ποτέ μην τα παρατάς» (pic)

Μαουρίσιο: «Ποτέ μην τα παρατάς» (pic)

Μαουρίσιο: «Ποτέ μην τα παρατάς» (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ εξέφρασε δημόσια το «ευχαριστώ» του προς την οικογένεια του «Δικεφάλου» και όλους όσοι τον συμπαραστάθηκαν στους δύσκολους μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Σεβίλλη - ΑΠΟΕΛ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο μετά από 6,5 μήνες απουσίας επέστρεψε υγιέστατος στην αγωνιστική δράση, πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον ανεβάζει στροφές έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό (χιαστοί) στο γόνατο.

«Δεν είναι ποτέ αρκετό το ευχαριστώ στους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτούς του έξι μήνες. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, και τους φιλάθλους, που ήταν το κλειδί για να ξεπεράσω το ότι είχα μείνει πίσω. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι που κάνω αυτό που αγαπώ. Ποτέ μην τα παρατάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα