ΑΕΚ: Μπήκε ο Σιμόες, έτοιμος και ο Ολιβέιρα για ΑΕΛ

ΑΕΚ: Μπήκε ο Σιμόες, έτοιμος και ο Ολιβέιρα για ΑΕΛ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μπήκε ο Σιμόες, έτοιμος και ο Ολιβέιρα για ΑΕΛ

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες ξεπέρασε τη θλάση και προπονήθηκε κανονικά, με τον Νίκο Κωστένογλου να μπορεί να υπολογίζει και στον Νέλσον Ολιβέιρα ενόψει ΑΕΛ. Μοναδικό πρόβλημα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς απέναντι στην ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη κρίνεται επιτακτική ενόψει και της διακοπής που ακολουθεί. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει ήδη τονίσει στους παίκτες του ότι δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, σε έναν κακό άλλωστε αγωνιστικό χώρο.

Τα νέα για τον Κωστένογλου είναι καλά καθώς, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ, ο τεχνικός της Ένωσης είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Αντρέ Σιμόες να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα και πλέον αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Ο Πορτογάλος μέσος είχε υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ και είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να αγωνιστεί, αλλά τελικά το ιατρικό επιτελείο έκρινε πως θα ήταν καλύτερο να μην ρισκάρει.

Την ίδια στιγμή ο Κωστένογλου υπολογίζει τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Πορτογάλος επιθετικός παρότι είχε βγάλει κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις πριν τον ΠΑΟΚ και ήθελε να δώσει το «παρών», είχε μείνει τελικά εκτός 18αδας καθώς και στην περίπτωσή του αποφασίστηκε ότι θα ήταν ρίσκο η συμμετοχή του με ενδεχόμενο υποτροπής.

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε έχει να κάνει με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος έχει υποστεί μια κάκωση στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση. Σήμερα, οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στα Σπάτα στις 17:00 συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα