ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση του Σαββίδη γίνεται πράξη

ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση του Σαββίδη γίνεται πράξη

ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση του Σαββίδη γίνεται πράξη

bet365

Στις 4 Οκτωβρίου συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει και φέτος τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων».

Στο περσινό μνημόσυνο ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε μια υπόσχεση: «η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα χρέος και προς αυτούς που τόσο άδοξα έφυγαν από τη ζωή».

«Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ», είχε πει ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η υπόσχεση του μεγαλομετόχου θα γίνει πράξη, καθώς το πρωί του Σαββάτου (5/10) στο ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα μεταφέρουν στο μνημείο το τρόπαιο του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που κατακτήθηκαν την περσινή σεζόν.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως «το Σάββατο 5/10 και ώρα 11.00 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας στο μνημείο των Τεμπών. Για το λόγο αυτό θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί του Σαββάτου λεωφορείο από τα γραφεία του συνδέσμου. «20 χρόνια μακριά μας για πάντα στην καρδιά μας – Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα