Αστέρας Τρίπολης: Αισιοδοξία για Πασαλίδη-Χαουρέγκι

Αστέρας Τρίπολης: Αισιοδοξία για Πασαλίδη-Χαουρέγκι

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει αισιοδοξία ότι τόσο ο Πασαλίδης όσο κι ο Χαουρέγκι θα είναι στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ (6/10, 17:15).

Στον Αστέρα, υπήρξε τη Δευτέρα χαλάρωμα για όσου έπαιξαν κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Χιμένεθ έχει δώσει ρεπό την Τρίτη (1/10) και από την Τετάρτη (2/10), οι Αρκάδες, θα... φουλάρουν τις μηχανές τους για την σημαντική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον Ατρόμητο, οι "κιτρινομπλέ" θα ψάξουν τη 2η φετινή τους νίκη ώστε να ανέβουν και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Ειδικά αν έρθουν οι τρις βαθμοί κόντρα σε μια ομάδα που έχει ξεχάσει τί θα πει "ήττα"!

Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ιγκλέσιας, ενώ η εκτίμηση που υπάρχει για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη για το χτύπημα στο ματς με τον ΟΦΗ είναι πως δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Όσο για τον Χαουρέγκι, που αποκόμισε τραυματισμό κόντρα στον Ατρόμητο και δεν ταξίδεψε στο Ηράκλειο, υπάρχει αναμονή και εκτίμηση ότι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα είναι πανέτοιμος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα