Λαμία: Ατομικό ο Πλιάτσικας, κανονικά ο Σάλιακας

Gazzetta team
Λαμία: Ατομικό ο Πλιάτσικας, κανονικά ο Σάλιακας

bet365

Ο Βασίλης Πλιάτσικας έκανε ατομικό τη Δευτέρα (30/09), με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Μανώλης Σάλιακας. Επιτυχημένη η επέμβαση του Σασί.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ξεκίνησε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της Δευτέρας (07/10, 20:00) στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο (28/09) κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα με αρκετά παιδιά και από την Κ19.

Απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση ο Καραμάνος, λόγω στρατού, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πλιάτσικας, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά κόντρα στους Πειραιώτες χωρίς να έχει κάτι σοβαρό.

Τέλος, όσον αφορά τον Ισμαΐλ Σασί, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και πλέον μετράει «αντίστροφα» για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, που υπολογίζεται σε περίπου τρεις μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα