Ατρόμητος: Πρόωρη ανανέωση για Μανδά!

Ατρόμητος: Πρόωρη ανανέωση για Μανδά!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Πρόωρη ανανέωση για Μανδά!

bet365

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2022 θα βρίσκεται ο Χρήστος Μανδάς, με τον νεαρό γκολκίπερ να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι!

Σε μια κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, τα βρήκαν σε όλα με τον Χρήστο Μανδά και ανανέωσαν το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, μετρά δύο συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα και όλοι είτε στον Ατρόμητο είτε στα κλιμάκια της Εθνικής, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητές του.

Έτσι, οι Περιστεριώτες... έτρεξαν κι ανανέωσαν το συμβόλαιό του μέχρι το 2022, καθώς ήδη υπήρχαν αρκετοί μνηστήρες για τον ταλαντούχο γκολκίπερ. Το συμβόλαιο του Κορυδαλλιώτη έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά στον Ατρόμητο δεν ήθελαν να σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να τον χάσουν τόσο εύκολα και νωρίς.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει και μια αρκετά υψηλή ρήτρα η οποία λέγεται πως είναι από τις πιο μεγάλες που έχουν μπει ποτέ σε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα