ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

bet365

Για θράσος άνευ ορίων της ομάδας (σ.σ.: τον ΠΑΟΚ) που έχει δυσφημίσει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει λόγο μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση - απάντησή της η Α.Ε.Κ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε απάντηση με ανακοίνωση στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ομάδα που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας! Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα