Tα παραπόνα του Μελισσανίδη στον διαιτητή του ντέρμπι στο ημίχρονο!

Γιώργος Τσακίρης
Tα παραπόνα του Μελισσανίδη στον διαιτητή του ντέρμπι στο ημίχρονο!

bet365

Το αφεντικό της ΑΕΚ στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παραπονέθηκε στον διαιτητή για τα σφυρίγματά του, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του λέγοντας «Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε μάς κανένα φάουλ».

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δυσαρεστημένος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τα όσα έβλεπε από τον Ελβετό ρέφερι του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Στέφαν Κλόσνερ. Το αφεντικό της «Ενωσης» απόρησε με τα σφυρίγματα του Κλόσνερ και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο του παραπονέθηκε στο ημίχρονο.

«Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε μάς κανένα φάουλ», του είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του ο οποίος απόρησε με τον αριθμό και την διαφορά στα φάουλ των δύο ομάδων.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ μίλησε στον Ελβετό ειδικά για τα φάουλ που έδινε στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα κι εκεί στάθηκε στα όσα του είπε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα