Φερέιρα: «Αξίζαμε τη νίκη, θέλω να ξαναδώ την φάση με το 2ο γκολ της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Αξίζαμε τη νίκη, θέλω να ξαναδώ την φάση με το 2ο γκολ της ΑΕΚ»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη ενώ διευκρίνισε πως θέλει να ξαναδεί την φάση του 2-2 για τους γηπεδούχους.
Ο Αμπέλ Φερέιρα είπε στη NOVA για
Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ: Θεωρώ ότι είχαμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς από το α' μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν σούταρε προς την εστία μας με προϋποθέσεις. Στην συνέχεια ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει. Βρήκε αντίδραση. Έβαλε ένα γκολ από στατική φάση που σιγουρα ο παίκτης τους δεν ήθελε να σουτάρει εκεί. Βρήκαμε τον εαυτό μας και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα 2ο γκολ. Για το 2ο γκολ της ΑΕΚ θέλω να ξαναδώ την φάση γιατί υπάρχει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα εκεί, όμως έγινε η φάση αυτή. Είχαμε επίσης δύο με τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες με πολύ καλές αποκρούσεις του γκολκίπερ της ΑΕΚ. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε. Το σίγουρο είναι πως όσοι είδαν το ματς είδαν έναν πολύ καλό αγώνα με θέαμα. Η βασική αποστολή μου είναι να παίρνουμε τις νίκες στον ΠΑΟΚ αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα