Μπουζούκης: «Να συνεχίσουμε με νίκες για να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Μπουζούκης: «Να συνεχίσουμε με νίκες για να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Gazzetta team
Μπουζούκης: «Να συνεχίσουμε με νίκες για να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

bet365

Ο Γιάννης Μπουζούκης, τόνισε πως όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει ως στόχο να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Θέλαμε πολύ να νικήσουμε το ματς. Το πετύχαμε και συνεχίζουμε. Σίγουρα το ντέρμπι μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας».

Για την εμφάνιση του Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ ήταν πολύ καλός έβαλε το γκολ μας έδωσε τη νίκη, ομαδική προσπάθεια αλλά ο Ζαχίντ ήταν εξαιρετικός. Είναι παίκτης που τον έχουμε δει πως είναι καλός και στις προπονήσεις. Το είχαμε δεδομένο πως θα βγάλει αυτά που μπορεί. Το περιμέναμε. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα ματς καλύτερα να τα τελειώνουμε νωρίτερα».

Για το κακό ξεκίνημα: «Η κακή αρχή μας έκανε να ταρακουνηθούμε. Είμαστε οικογένεια όμως, παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Μ’ αρέσει να παίζω και στα άκρα. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω για το καλύτερο για την ομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι: «Είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες, να φέρουμε τον κόσμο πίσω και να πάμε εκεί που πρέπει την ομάδα».

Για την πίεση: «Υπήρχε πίεση είναι λογικό, ο σύλλογος είναι τεράστιος δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία ή την ήττα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε για να υπάρχει μια κανονικότητα στην ομάδα».

Για την Εθνική: «Η Εθνική είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Θα προσπαθήσω να κερδίσω μια κλήση στο μέλλον αν είμαι αυτός που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα