Ολυμπιακός: Τι ικανοποίησε περισσότερο τον Μαρτίνς από το ματς με την Λαμία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τι ικανοποίησε περισσότερο τον Μαρτίνς από το ματς με την Λαμία

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετέφερε την ικανοποίησή του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα και την προσπάθειά τους με την Λαμία, όμως ήταν ένα συγκεκριμένο στοιχείο, που τον ευχαρίστησε περισσότερο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως οι Σουντανί και Κούτρης. Επίσης του άρεσε και η εικόνα του Λοβέρα καθώς και των Ελ Αραμπί - Καμαρά. Εκείνο όμως που του προκάλεσε την πιο μεγάλη χαρά ήταν πως οι παίκτες του έμειναν πιστοί στο φουλ επιθετικό πλάνο. Παρότι δεν τους βγήκαν οι φάσεις στο α' μέρος στο β' σε συνδυασμό και με τις αλλαγές και επέμειναν και σκόραραν και θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα τέρματα. Αυτό ήταν κάτι που το μετέφερε σχετικά ο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα