Δώνης: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι»

Δώνης: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι»

Gazzetta team
Δώνης: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά κι από την εμφάνιση του Ζαχίντ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι σημαντικό που η ομάδα ήταν σοβαρή, ήταν μια σοβαρή εμφάνιση με λίγες επιπολαιότητες. Νομίζω τους δώσαμε ελάχιστα πράγματα. Είχαμε τις φάσεις, μπορούσαμε να το έχουμε κάνει πιο εύκολο.

Κάποιες φορές υπάρχει προσωπολαγνεία ή κριτική σε έναν παίκτη χωρίς λόγο. Κάποιος που είναι καινούριος δεν είναι καλός, αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τους διώξουμε όλους. Εμείς στηρίζουμε τους παίκτες μας, τον πάγκο. Χρειάζεται υπομονή. Ο Ζαχίντ είναι σε μια νέα ομάδα, σε καινούριο περιβάλλον. Επανέρχεται στο φυσιολογικό του επίπεδο. Σε ελεύθερο ρόλο είναι καλύτερος, ειδικά όταν είναι κοντά στην περιοχή. Είχε λάθη στα προηγούμενα μας, όμως σήμερα αισθάνθηκε καλύτερα και ήταν καλύτερα με τους συμπαίκτες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα