Χιμένεθ: «Λάθη και αποβολή έκριναν το ματς»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Λάθη και αποβολή έκριναν το ματς»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στους λόγους που έχασαν σήμερα οι Αρκάδες στην Κρήτη
Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του μετά το γκολ του Λουίς Φερνάντεθ, αλλά και στην αποβολή του Ιγκλέσιας, στάθηκε ο Μπόρχα Χιμένεθ μετά την ήττα του Αστέρα στο Ηράκλειο. «Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καταφέραμε με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου να προηγηθούμε αλλά μετά το 0-1 κάναμε αμυντικά λάθη. Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και έτσι γνωρίσαμε την ήττα», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Το να παίζεις με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο πάντα επηρεάζει και από την άλλη θεωρώ ότι ήταν μια αποβολή πολύ εύκολη. Παίξαμε έναν αγώνα με αρκετή ζέστη και με παίκτη λιγότερο. Αυτά επηρέασαν την ομάδα».
Μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα του σκόραρε, ενώ παίκτης ήταν πεσμένος κάτω. «Οταν έγινε η φάση την μπάλα την είχε ο ΟΦΗ και δεν την έβγαλε έξω. Στη συνέχεια την πήραμε εμείς και μπήκε το γκολ». Για τη συμμετοχή του Ιγκλέσιας στο ματς στην επίθεση, σχολίασε πως «ήταν τακτική απόφαση. Είχαμε την απουσία του Χαουρέγκι, ο οποίος ήταν τραυματίας. Οπότε όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να παίξει ο Ματίας σαν επιθετικός». Κλείνοντας ανέφερε ότι «ο ΟΦΗ ξέραμε ότι έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθούμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας τα εργαλεία προκειμένου να ξέρουνε ποιος είναι ο αντίπαλος για να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα