ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Βασικός ο Αλμπάνης, εκτός 18αδας Ολιβέιρα και Σιμόες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Βασικός ο Αλμπάνης, εκτός 18αδας Ολιβέιρα και Σιμόες

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης ξεκινάει πλάι στον Μάρκο Λιβάια στην κορυφή για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός 18αδας έμειναν τελικά οι Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Νίκος Κωστένογλου ξεκινάει με 3-5-2 με τον Χρήστο Αλμπάνη να επιλέγεται στην επίθεση μαζί με τον Μάρκο Λιβάια και τον Κώστα Γαλανόπουλο στο κέντρο πλάι στον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Αντρέ Σιμόες, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός 18άδας, ενώ εκτός έμεινε τελικά και ο Νέλσον Ολιβέιρα, παρότι υπήρχε ελπίδα να αγωνιστεί στο ματς. Επίσης στη 18αδα δεν βρίσκονται ούτε οι Ζεράλδες και Βέρντε.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Λόπες, Παουλίνιο, Μάνταλος, Αλμπάνης, Λιβάια.

Στον πάγκο οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμάο, Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα