Σίμος: «Τέτοια αντίδραση θέλουμε να δείχνουμε»

Gazzetta team
Σίμος: «Τέτοια αντίδραση θέλουμε να δείχνουμε»

bet365

Στην ανατροπή του σκορ και στην αντίδραση των παικτών του μετά το προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σίμος.

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-1 τους Αρκάδες, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρεται στην απόδοση της ομάδας του μετά το γκολ του Φερνάντεθ και στην επιλογή να μην ξεκινήσει τον Δημήτρη Μάνο ως βασικό.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Αυτή θέλουμε να είναι η φιλοσοφία μας, να παίζουμε κυριαρχικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Κρατάμε την αντίδραση στο γκολ που δεχθήκαμε, αλλά και την αντίδραση του κόσμου που συνέχισε να μας στηρίζει και για άλλη μια φορά δίνω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες για την προσπάθεια τους».

Για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα και την απόφαση να μην ξεκινήσει βασικός ο Μάνος: «Έχουμε ένα ρόστερ από ενδεκαδάτους παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο, είμαστε ένα μικρό σύνολο αλλά μονιασμένο και ο κάθε παίκτης αισθάνεται τον συναγωνισμό και τον ανταγωνισμό στην θέση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα