Ένας απίστευτος φίλαθλος του Άρη (pic)

Ένας απίστευτος φίλαθλος του Άρη (pic)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένας απίστευτος φίλαθλος του Άρη (pic)

bet365

Η φωτογραφία συγκλονίζει και αποδεικνύει την αγάπη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για την ομάδα του. Σε σημείο να βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κουβαλώντας μαζί του μηχάνημα ιατρικής υποστήριξης.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κυκλοφορεί στα social media και δείχνει ένας ηλικιωμένο φίλο του Άρη να βρίσκεται στη Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης», στον χθεσινό (28/9) αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ. Το συγκλονιστικό της ιστορίας είναι ο ιατρικός εξοπλισμός που κρατάει στα χέρια του και τα σωληνάκια που προφανώς υποστηρίζουν την αναπνοή του. Είναι μια τρομερή φωτογραφία, είναι προφανές από τη λήψη ότι την τράβηξε άλλος φίλαθλος του Άρη ο οποίος καθόταν πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο και φυσικά, ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός της παρουσίας του στο γήπεδο παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα