Κούτρης: Σε δύο ματς πρωταθλήματος έχει «φτιάξει» πέντε φάσεις για γκολ!

Δημήτρης Τομαράς
Κούτρης: Σε δύο ματς πρωταθλήματος έχει «φτιάξει» πέντε φάσεις για γκολ!

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει αναδείξει στα ματς με Βόλο και Λαμία τα δημιουργικά του προσόντα καθώς ήταν μέσα στις πέντε από τις επτά φάσεις των γκολ του Ολυμπιακού!
Ο Λεονάρντο Κούτρης παρότι έμεινε εκτός ευρωπαϊκών πλάνων του Μαρτίνς καθότι προτιμήθηκαν οι Τσιμίκας και Γκασπάρ ούτε λίγο ούτε πολύ έχει «φτιάξει» πέντε φάσεις από τις επτά των γκολ των Πειραιωτών στα δύο ματς πρωταθλήματος με Βόλο και Λαμία. Αισίως έχει φτάσει στις τρεις ασίστ σε πέντε φετινές του συμμετοχές! Να τονιστεί πως ήδη έχει τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα ενώ πέρυσι είχε τον συγκεκριμένο αριθμό όλη την σεζόν στην Super League. Επίσης στο πρωτάθλημα έχει 4 εύστοχα γεμίσματα, 22 πάσες, 4 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και 4 κερδισμένα φάουλ.
Ας τα δούμε όμως από την αρχή. Στο παιχνίδι με τον Βόλο στην φάση με το γκολ του Ελ Αραμπί για το 2-0 στο 71' είναι ο παίκτης που έβγαλε την μπάλα στον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος κόπηκε πάνω στην προσπάθειά του να βγάλει την φάση αλλά η μπάλα να στρώθηκε στον Ελ Αραμπί που σκόραρε από κοντά. Η μπαλιά στον Κούτρη έγινε από τον Ποντένσε. Στο 73' μετά από πάσα από τον Κούτρη, κίνηση με ντρίμπλα και αλλαγή κατεύθυνσης ο Γκερέρο έκανε το σουτ για το 3-0. Τέλος στις καθυστερήσεις από πλαγιοκόπηση και μπαλιά του Κούτρη χρίστηκε σκόρερ ο Σουντανί (σ.σ. 90+).
Για την ακρίβεια ο Βαλμπουενά έδωσε στον Κούτρη εκείνος με την μία από πλάγια έκανε την μπαλιά στην... καρδιά της αντίπαλης άμυνας με τους μπακ του Βόλου να μην μπορούν να διώξουν. Ίσως και να βρήκε σε κάποιον μπακ του Βόλου. Έφτασε στον Γκερέρο και τον Σουντανί με τον Ισπανό να αφήνει στον συμπαίκτη του την μπάλα για να σκοράρει.
Τώρα στο παιχνίδι με την Λαμία η φάση του 61' για το 1-0 ξεκινάει από τους Σα και Κούτρη. Ο Κούτρης ανέβηκε λίγο πιο ψηλά, έβγαλε στον Βαλμπουενά, ο Γάλλος στον Ποντένσε, ο Πορτογάλος έκανε γύρισμα στον Ελ Αραμπί και ο Ελ Αραμπί έβγαλε ασίστ και έτοιμο γκολ στον Σουντανί. Επίσης στο 70' έγινε το 2-0. Σε φάση που ξεκίνησε από τον Λοβέρα ο Κούτρης με σέντρα βρήκε τον Ελ Αραμπί που από κοντά έκανε το 2-0. Κοινώς όλες αυτές οι φάσεις στο σύνολό τους είναι πέντε από τα επτά γκολ των Πειραιωτών σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα