ΟΦΗ: Ενημέρωση για την αποφυγή... ταλαιπωρίας

ΟΦΗ: Ενημέρωση για την αποφυγή... ταλαιπωρίας

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ενημέρωση για την αποφυγή... ταλαιπωρίας

bet365

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία πριν το ματς με τον Αστέρα.

Η σχετική ενημέρωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία στον αγώνα της Κυριακής (29/9, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης", θα πρέπει να εκδώσουν άμεσα την "Κάρτα Φίλου ΟΦΗ" και το εισιτήριο αγώνα.

Επίσης συστήνει την ηλεκτρονική αγορά τόσο του εισιτηρίου, όσο της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ", καθώς και την έγκαιρη άφιξη στο γήπεδο.

Την Κυριακή 29/9 θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» αποκλειστικά για την έκδοση εισιτηρίων (όχι για την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ). Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Έλλης Αλεξίου», εντός του parking της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Σμυριλίου», λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4, στη γωνία με τη Θύρα 3.

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν την έκδοση της «Κάρτας Φίλου ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα