Μαρτίνς: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, σημείο αναφοράς για την ομάδα ο Μπλατ»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, σημείο αναφοράς για την ομάδα ο Μπλατ»!

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, το ματς με την Λαμία καθώς και την βράβευση στον κόουτς Μπλατ.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι με την Λαμία και το τι κρατάει: Είναι τρεις πόντοι για εμάς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Εξαίρεση αποτέλεσε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ποιότητα, υπομονή και ένταση. Στο 2ο μέρος αυξήσαμε την ταχύτητά μας και επιστρέψαμε στις νίκες.
Τις αλλαγές που έκανε και εάν τον ευχαρίστησε το αποτέλεσμα: Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' όλους τους παίκτες μου. Δεν μπορούν όλοι να είναι στην λίστα για την Ευρώπη. Έχουμε όμως πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες.
Την βράβευση στον Μπλατ και το πως ένιωσε από την αποθέωσή του από τον κόσμο: Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να γνωρίζω ανθρώπους με τέτοια ποιότητα. Τόσοι καλοί στην δουλειά τους και τόσο καλοί άνθρωποι και παράδειγμα για όλους. Φιλοξενήσαμε τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά και ο κόσμος χειροκρότησε. Είναι ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Όταν μία ομάδα κερδίζει αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε αυτήν την ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιους επαγγελματίες που προσαρμόζονται στα πάντα.
Τον Λοβέρα: Του είπα πως θέλει να νιώσει ελεύθερος και άνετος και ότι θα τον στηρίξουμε. Ότι είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του.
Τους επιθετικούς του που σκοράρουν: Είναι πολύ ευχάριστο πρόβλημα αυτό. Όλοι οι επιθετικοί μας σκοράρουν και αυτό είναι ένα... όμορφο πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα