Σουντανί: «Μου είχε πει ο Μπενζιά οτι θα σκοράρω»

Σουντανί: «Μου είχε πει ο Μπενζιά οτι θα σκοράρω»

Gazzetta team
Σουντανί: «Μου είχε πει ο Μπενζιά οτι θα σκοράρω»

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί δήλωσε χαρούμενος για τη στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και πολύ χαρούμενος για το δεύτερο γκολ του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Αλγερινός άνοιξε το σκορ στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας (2-0) και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά και την ετοιμότητά του για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε με θετικότητα την ζωή. Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Είναι σημαντικό για εμένα ότι κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Ζητούσαμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας.

Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που θα έπαιζε κλειστά. Θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορώ να παίξω δεξιά, εκεί που έπαιξα με τη Λαμία, δίπλα στον Ελ Αραμπί.

Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι προσαρμοζόμαστε σε ότι μας ζητάει ο προπονητής. Μου είχε πει ότι ο Μπενζιά ότι θα σκοράρω. Είμαστε πολύ φίλοι, είμαστε συμπαίκτες και στην Εθνική Αλγερίας. Με πείραζε. Μου έλεγε ότι θα σκοράρω από πριν.

Δεν ήμουν καθόλου θυμωμένος για την ευκαιρία που έχασα. Ήξερα πως αν είμαι συγκεντρωμένος και θετικός θα καταφέρω να σκοράρω. Αν επιμένεις στο τέλος δικαιώνεσαι.

Είμαι χαρούμενος όταν οι στατιστικές με δείχνουν μέσα στο παιχνίδι. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Μου είχε πει να κινούμε δεξιά και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά. Και χαίρομαι που έκανα ότι μου ζήτησε.

Γιορτάζω τα γκολ με έντονο τρόπο. Μου αρέσει να σκοράρω. Ακόμα και αν πρόκειται για το έβδομο γκολ πάντα πανηγυρίζω έντονα. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και αυτό έκανα. Ακόμα και αν είχα πετύχει το πρώτο γκολ και έβαζα ξανά το δεύτερο το ίδιο θα πανηγύριζα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα