Γρηγορίου: «Χαλάρωσε ο Άρης στο 2-0, τεράστια νίκη για την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Χαλάρωσε ο Άρης στο 2-0, τεράστια νίκη για την ΑΕΛ»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του, αναφέρθηκε στη χαλάρωση του Άρη στο 2-0 και στην αρκετή δόση τύχης που είχε η ΑΕΛ την οποία όμως άξιζε.

Ο προπονητής της ΑΕΛ υποστήριξε αρχικά ότι… «έγινε ένα εξαιρετικό ματς γιατί αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα. Ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις και μια τεράστια ανατροπή. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα. Βρεθήκαμε στο 12ο λεπτό να χάνουμε με 2-0, αλλά οι παίκτες μου έχουν αλλάξει νοοτροπία, φιλοσοφία και γενικώς πολλά πράγματα. Αρκετοί θα κοιτούσαν πώς δεν θα έπαιρνε διαστάσεις το σκορ, εμάς μας ενδιέφερε πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αν εξαιρέσω στα πρώτα 10-12 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν λογικό να πιέσει ο Άρης για να πάρει τη νίκη. Είχαμε αρκετή δόση τύχης αλλά είναι και κάτι που σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο μας το χρώσταγε αρκετό καιρό τώρα. Πήραμε μια τεράστια και ιστορική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Με έναν Άρη ο οποίος είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το έχω ξαναπεί και μετά από ήττα ότι δεν υπάρχει καιρός για χαρές και λύπες. Αυτός είναι τον Μάιο. Πιο νωρίς δεν χαίρεσαι. Να χαρούμε σήμερα και από αύριο να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια».

Του ζητήθηκε να εξηγήσει την ήττα του Άρη και απάντησε… «νόμιζε ότι ο Άρης στο 2-0 νόμισε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς διαφοροποιήσαμε τον σχηματισμό, πήραμε περισσότερες ενέργειες από τα άκρα. Εκεί, μετά το 2-1 αντιστρέφονται οι ψυχολογίες. Όταν ισοφαρίσαμε ήταν λογικό να πιστέψουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να δεχθούμε πολλές φάσεις. Είχαμε αρκετή δόση τύχης, το είπα νωρίτερα. Αν δεν έχεις τύχη, δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα αλλά το ίδιο ισχύει και για μας. Ο Άρης έκανε μεγάλα βήματα, ήταν σαφώς πιο έτοιμος από εμάς λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων του καλοκαιριού, έχει ποιότητα, εννοείται ότι πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Δεν την είχαμε στους προηγούμενους αγώνες. Χαλάρωσε ο Άρης στο 2-0».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα