Να φτιάξει ψυχολογία ενόψει Βελιγραδίου

Gazzetta team
Να φτιάξει ψυχολογία ενόψει Βελιγραδίου

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Λαμία, την ώρα που στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό σε ένα κρίσιμο ματς και για τους δύο. Τέλος, στο τρίτο ματς του Σαββάτου (28/9) της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 ο Αρης έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ΑΕΛ.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αρης μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Τόλης Τερζής επισημοποιήθηκε στον πάγκο της ομάδας η οποία έχει πλέον νέο team manager, τον Δημήτρη Νιαρχάκο. Στα αγωνιστικά μένει εκτός ο τραυματίας Κουέστα και ο τιμωρημένος Σάσα. Η ΑΕΛ από την πλευρά της ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της επί της Ξάνθης με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα με τον Ζίζιτς να παραμένει νοκ άουτ.

Στο Περιστέρι θα διεξαχθεί το ματς της ημέρας αφού τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Παναιτωλικός καίγονται για βαθμούς και σε περίπτωση ήττας δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή προπονητή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Τρίπολη όπου πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και ευελπιστούν πως ήρθε η ώρα για να σπάσει το ρόδι για την πρώτη νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι ο Βέλλιος είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ μπήκε και ο Γκάλο για πρώτη φορά. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός επίσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα θέλει να φύγει από την Αθήνα με βαθμό ή βαθμούς. Στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές των Ντουάρτε, Ρομάν, Μιμίτο και Σιέστεντ.

Τέλος, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός με αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί και το ματς του Champions League στο Βελιγράδι, υποδέχεται την Λαμία με στόχο μια εύκολη νίκη που θα συνδυαστεί με αρκετά γκολ. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ανάσες σε Τσιμίκα, Μεριά και Ρατζέλοβιτς, μέσα οι Γκασπάρ και Κούτρης. Η Λαμία γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με τον Σασί να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (28/9)
Αρης - ΑΕΛ (17:15, NS1)
Ατρόμητος - Παναιτωλικός (19:00, ERTsports)
Ολυμπιακός - Λαμία (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα