ΟΦΗ: Θεραπεία για Δεληγιαννίδη, Φερέιρα

ΟΦΗ: Θεραπεία για Δεληγιαννίδη, Φερέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Θεραπεία για Δεληγιαννίδη, Φερέιρα

bet365

Θεραπεία έκανε την Παρασκευή ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, καθώς και ο Φελίπε Φερέιρα, που δεν υπολογίζεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Ομιλιτών που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Φελίπε Φερέιρα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε γενική προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής της μπάλας, ασκήσεις μεταβιβάσεων, ασκήσεις με τελειώματα ενώ δόθηκε έμφαση και σε στατικές φάσεις.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (28/9), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα