Μητρόπουλος: Επιστρέφει στο Total Football μετά τον χαμό

Μητρόπουλος: Επιστρέφει στο Total Football μετά τον χαμό

Gazzetta team
Μητρόπουλος: Επιστρέφει στο Total Football μετά τον χαμό

bet365

Ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι κανονικά στο Total Football, με τον Κριστόφ Βαζέχα για να σχολιάσουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 29/9.

Στόουκ - Νότιγχαμ Φόρεστ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το Open TV, αν ανακοίνωσε πως ο Τάσος Μητρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στο πάνελ της εκπομπής Total Football όπου μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα θα σχολιάσουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (29/9).

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Δίπλα του στο στρογγυλό τραπέζι θα βρίσκεται εκ νέου και ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος -μετά από μία εβδομάδα που η παρουσία του στο Total Football έγινε αιτία έντονων αντιπαραθέσεων και αδιανόητων επιθέσεων προς το πρόσωπό του- επιστρέφει στο πλατό για να δώσει απαντήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!"

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Συνδέσμου, έκανε γνωστό ότι δεν αναγνωρίζει τον «Ράμπο» ως μέλος του, μετά την παρουσία του στην εν λόγω εκπομπή, ενώ ο Μητρόπουλος είπε ότι δεν φιμώνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα