Ντέρμπι με Λιβάγια και Ακπομ για σκόρερ (infographics & poll)

Gazzetta team
Ντέρμπι με Λιβάγια και Ακπομ για σκόρερ (infographics & poll)

bet365

To μεγάλο ντέρμπι των «Δικέφαλων» έφτασε με τον Μάρκο Λιβάγια να είναι σε εκπληκτική φόρμα και τον Τσούμπα Ακπομ να ψάχνει ρυθμό μέσα από τα γκολ!

Eίναι το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής στην Super League. Είναι το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ένα ματς που ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια έχει την δική του ιστορία. Οι δύο ομάδες έχουν τρεις σερί τελικούς στο Κύπελλο Ελλάδας, ντέρμπι στο πρωτάθλημα που έκριναν τον τίτλο, αγώνες με μεγάλη αγώνα.

Κι αυτό της Κυριακής δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά πάντα μία νίκη (ή μία ήττα) σε τέτοια παιχνίδια να αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε την σεζόν με ήττα από την Ξάνθη, όμως η αλλαγή του Καρντόσο μεταμόρφωσε και την «Ενωση». Με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, η ΑΕΚ μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα (γιατί πήγε και για το θαύμα στην Τούρκια ώστε να προκριθεί στην Ευρώπη) και βρήκε ξανά την χαμένη της ψυχολογία.

Παίζει και την έδρα της με την προπώληση των εισιτηρίων να είναι μεγάλη (περισσότερα από 30.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί) με στόχο τη νίκη η οποία θα την φέρει πάνω από τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος. Αγνοεί τι σημαίνει ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει και συνεχίζει και φέτος μιας και την... γλίτωσε στο τελευταίο λεπτό στο ντέρμπι με τον Αρη (2-2 με το γκολ του Μίσιτς).

Οn fire ο Λιβάγια κι ακριβές σκορ!
Την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ. Πιθανότατα να είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Ο Μάρκο Λιβάγια έχει πάρει από το χεράκι την ΑΕΚ. Σκόραρε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σκόραρε και μέσα στην Τρίπολη.

Και φυσικά υπάρχουν οι ανάλογες στοιχηματικές προκλήσεις. Υπάρχει λοιπόν ο συνδυασμός να σκοράρει πρώτος ο Μάρκο Λιβάγια και το ματς να λήξει 2-1 υπέρ της ΑΕΚ σε απόδοση 32.00!

Βεβαίως δεν υπάρχει μόνο ο Κροάτης. Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να δώσει λύσεις στην Ενωση. Και το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα και η ΑΕΚ να έχει over 4.5 κόρνερ υπάρχει ως στοίχημα σε απόδοση 5.50.

Και τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρονται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Ο Ακπομ και τα κόρνερ
Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του θέλει να κάνει ότι και στον τελικό Κυπέλλου. Να νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί να έχει τον Ακπομ σε καλή κατάσταση.

Ο Ακπομ θυμίζουμε πως είχε σκοράρει στον περσινό τελικό Κυπέλλου το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και είχε χαρίσει το double στην ομάδα του.

Το να σκοράρει πρώτος και ο ΠΑΟΚ να νικήσει με 2-1 προσφέρεται σε απόδοση 35.00.

Ομως υπαρχει και η επιλογή να σκοράρει ο Μίσιτς ο οποίος διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει over 3.5 κόρνερ σε απόδοση 8.00.

Και τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα για τον ΠΑΟΚ προσφέρονται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη του ντέρμπι και κατά την διάρκεια του
Συνολικά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη και κατά την διάρκειά του.

Και φυσικά εκτός από τα 4 συνδυαστικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το ντέρμπι τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα