Λιβάια: «Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, τα πάντα για τον τίτλο»

Λιβάια: «Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, τα πάντα για τον τίτλο»

Gazzetta team
Λιβάια: «Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, τα πάντα για τον τίτλο»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια παραδέχεται ότι είναι στα καλύτερά του από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ και δηλώνει πως όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στο ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε.

Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος! Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα