Η αλήθεια για τον οπαδό του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Η αλήθεια για τον οπαδό του ΠΑΟΚ

bet365

Εξιτήριο πήρε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άρη την περασμένη Κυριακή (22/9) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρης απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη του. Από τη μία είχαμε τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις των δύο ΠΑΕ, από την άλλη το κατηγορητήριο της αστυνομίας και των παρατηρητών για όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γι’ αυτές τις κατηγορίες απολογείται σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που κινδυνεύει μόνο με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Εκτός ότι δεν υπήρξε ποτέ εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, από τις εκθέσεις, που διέρρευσαν στον Τύπο, γινόταν λόγος για σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου, ο οποίος έχασε τα δύο δάχτυλά του.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο 70ό λεπτό του αγώνα άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, ένα (1) βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού».

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ όντως διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εκδορές και κάταγμα σε δάχτυλα του χεριού του, υποβλήθηκε σε μια μικροεπέμβαση και αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα