Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό φιλικό των Βετεράνων

Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό φιλικό των Βετεράνων

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό φιλικό των Βετεράνων

bet365

Στιγμιότυπα, βραβεύσεις αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού και των Hurstville City Minotaurs.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα δια ποδός Σίνισα Γκόγκιτς, οι βραβεύσεις των κ. Πίκουλα, Παππά, Νάνου και Πέρεζ αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV. Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Νίκος Γαβαλάς, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Νίκος Κριμιτζάς.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Τοχούρογλου, Καλαμάρας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κουμαριάς, Τσαλουχίδης, Κοκολάκης, Καρασαββίδης, Γκόγκιτς, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος, Κελεσίδης, Μαυρογενίδης, Καλύκας, Καλύβας, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Τζαβάρας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Γαϊτανάρος, Παναούσης, Κ.Καλτσάς, Πασσάς.
Προπονητής: Χ. Καλτσάς

Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γιούτσος, Σταυρόπουλος, Τζανετουλάκος, Πολίτης, Λεβαντής, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κασελίμης, Αρζινός, Φαρμάκης, Θωμόπουλος, Γκαμάνης, Ρηγούτσος, Κρεούζος, Τουλγέρογλου.

Διατητές: Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης, Μπέγος, Στρίκος.

*Πριν από τη σέντρα, ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι Αυστραλίας και Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα