Δοκιμές στον Άρη για τον αντικαταστάτη του Λούκας Σάσα

Δοκιμές στον Άρη για τον αντικαταστάτη του Λούκας Σάσα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δοκιμές στον Άρη για τον αντικαταστάτη του Λούκας Σάσα

bet365

Ο Τόλης Τερζής καλείται να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής λόγω της τιμωρίας του Λούκας Σάσα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν δοκιμές και στη διάρκεια της σημερινής (25/9) προπόνησης. Ουσιαστικά, ο προπονητής του Άρη καλείται να επιλέξει μεταξύ των Ντουάρτε-Μπα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος θα μπορούσε να είχε καταγράψει την πρώτη παρουσία του στη φετινή Σούπερλιγκα καθώς ο Τόλης Τερζής είχε καταλήξει στην απόφαση χρησιμοποίησής του αλλά τα δεδομένα εκείνης της στιγμής τον οδήγησαν στην απόφαση χρησιμοποίησης του Ούγκο Σόουζα. Πλέον, ο Ολλανδός έχει πιθανότητες να ξεκινήσει στο παιχνίδι. Ωστόσο, στις σκέψεις του Τερζή βρίσκεται και η περίπτωση του Αμπού Μπα καθότι ο τελευταίος λειτουργεί καλύτερα σε ανασταλτικό επίπεδο και απόντος του τιμωρημένου Λούκας Σάσα, ο Άρης έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενός παίκτη με ανασταλτική ικανότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Τόλης Τερζής δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, με εξαίρεση ασφαλώς τον Χουλιάν Κουέστα για τον οποίον αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στην κλείδα ή αν θα το αντιμετωπίσει με πρόγραμμα θεραπειών. Η προπόνηση έγινε και πάλι υπό το βλέμμα του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, αν και πλέον η παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου δεν στοιχειοθετεί είδηση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα