Ισχυρός ο Φερέιρα, κοιτάζει μπροστά ο ΠΑΟΚ

Ισχυρός ο Φερέιρα, κοιτάζει μπροστά ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ισχυρός ο Φερέιρα, κοιτάζει μπροστά ο ΠΑΟΚ

bet365

Το θέμα Σπόρτινγκ-Φερέιρα έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ. Δεν υφίσταται, ξεκαθαρίζουν από τη Μικράς Ασίας, με τον Πορτογάλο να ήταν και να παραμένει ακλόνητος στον πάγκο των νταμπλούχων.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ίντερ - Λάτσιο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη η θέση των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με το θέμα του Πορτογάλου τεχνικού, που με πρώτον τον Ιβάν Σαββίδη στηρίζουν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Πριν από μερικά χρόνια μπορεί και να είχε διώξει, ήδη, τον προπονητή από τη θέση του, όμως, πλέον, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις, ούτε έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο ενός προπονητή για τον οποίο το καλοκαίρι επένδυσε σχεδόν οκτώ εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας σ’ ένα πλάνο τριετίας.

Το θέμα που προέκυψε από το βράδυ της Τρίτης (24/9) με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι υπαρκτό, ουδείς αμφισβήτησε τις αναφορές των Πορτογάλων, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν υφίσταται «κανένα θέμα Φερέιρα».

Όχι μόνο γιατί δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση να αποδεχθεί την πολύ χαμηλή πρόταση της Σπόρτινγκ, αλλά γιατί δεν υφίσταται ΚΑΝΕΝΑ θέμα απομάκρυνσης του 40χρονου από τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακόμα κι αν ηττηθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, ακόμα αν δεν κερδίσει τον Αστέρα μια εβδομάδα αργότερα στην Τρίπολη, ο Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχίσει να είναι κανονικά στη θέση του.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα γύρω απ’ αυτό, ότι ο ίδιος δεν έδειξε πουθενά και σε κανέναν ότι οδηγεί την εξέλιξη προς τα εκεί. Δεν είχε πει μέχρι και χτες το παραμικρό γύρω από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ. Ο Πορτογάλος ξέρει πως το να αλλάξει τρεις ομάδες σε λιγότερο από πέντε μήνες δεν είναι προς το συμφέρον της καριέρας του.

Η Σπόρτινγκ και η ρήτρα

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Ojogo» «ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αυτός που θέλει ο Φρεντερίκο Βαράντας να φέρει άμεσα, αλλά στην Ελλάδα φημολογείται ότι οι πρωταθλητές δεν είναι πρόθυμοι να διευκολύνουν τη συμφωνία». Στην Πορτογαλία επιμένουν να γράφουν ότι η πίεση της Σπόρτινγκ θα αυξηθεί, καθώς στόχος είναι η συμφωνία με τον επόμενο προπονητή να κλείσει μέχρι την επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η Σπόρτινγκ στην κρούση της προς τον ΠΑΟΚ δεν έφτασε καν στα μισά χρήματα της ρήτρας. Ούτε ποτέ κατέθεσε στο τραπέζι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όπως κακώς αναπαράγεται, άρα πολύ δύσκολα θα επανέλθει με χρήματα που έστω θα πλησιάζουν το ποσό (7.000.000 ευρώ) της ρήτρας για να ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Για τους «ασπρόμαυρους» δεν υφίσταται κανένα θέμα. «Δεν υπάρχει κάτι να συζητάμε, πέρα από σενάρια του τύπου “τι θα γίνει αν επανέλθουν, αν βελτιώσουν την προσφορά οι Πορτογάλοι ”», σημειώνουν χαρακτηριστικά θέλοντας να βάλουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ένα τέλος στο θέμα Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα